El sots25 de bàsquet guanya de 2 contra el Salt

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ajustadíssim marcador al partit que aquest cap de setmana jugaven al Palauet el Sots25 de PLF i el Salt. Només 2 punts de diferència van decantar el partir en favor dels locals; 56 a 54.

Aquesta victòria mante els palafollencs en la lluita pel liderat. De fet són 3 equips empatats a 7 victòries els qui ocupen la part alta de la classificació, entre ells el PLF, que aquest proper cap de setmana jugaran a la pista del Tossa que és nové a la classificació amb només 2 victòries en el que va de lliga.

També han aconseguit una victòria el junior, en aquest cas a la pista del Tossa: 33 a 47. Una solvent victòria de l’equip palafollenc (la tercera en el que va de lliga) q es consolida a la part mitja de la taula com a 7e classificat. La propera jornada tindran una visita complicada al Palauet, ja que rebran al St Hilari que és 3r.

Els qui no han pogut endur-se la victòria són el senior palafollenc que ha caigut a casa contra l’Olot per 43 a 66. Els locals són 15s amb una única victòria. La setmana que ve juguen a la pista del Maçanet que són 14s.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics