URGENT

Blanes convoca un ple per treure a concurs el manteniment d’espais públics

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament ha convocat avui al vespre un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia: aprovar el plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques per a l’adjudicació del contracte reservat del servei de manteniment dels espais verds públics, així com de les zones de jocs infantils del municipi, mitjançant procediment obert.

L’actual contracte finalitza el 31 de desembre d’aquest 2013.

El nou concurs compta amb un preu de sortida de 900.000 euros, cent mil més que ara fa 4 anys quan es va adjudicar per última vegada. Enguany es vol incorporar en aquesta concessió altres feines que fina ara es feien a part.

En aquest sentit hi entraran les tasques de desbrossament de solars públics i marges, manteniment de públics i determinats parcs urbans manteniment bàsic de zones boscoses municipals.

Una altra diferència amb l’anterior plica és que el nou contracte tindrà una durada de tres anys, prorrogable a dos anys més, de manera que la duració màxima possible serà de cinc anys, enlloc dels quatre que hi havia fins ara.

El concurs es reserva la participació en el procediment d’aquest contracte a Centres Especials d’Ocupació, on almenys el 70% dels treballadors afectats han de ser persones amb discapacitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics