Els responsables del bar de Can Batlle neguen causar molèsties al veïnat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els adjudicataris del servei de bar de Can Batlle han respost avui a la denúncia que han fet els veïns de la zona en la que asseguraven que l’equipament els genera tot un seguit de molèsties, com ara sorolls, brutícia i vandalisme. Una denúncia que s’ha presentat a l‘Ajuntament, amb el suport d’una 20a de signatures de veïns.

En aquest sentit els responsables del bar afirmen que no poden controlar el que passa a la plaça propera a l’establiment, i que pròpiament el bar no genera sorolls més enllà dels habituals. En contra del que asseguren els veïns crítics, afirmen, a més, que es preocupen en mantenir net l’entorn del bar.

De fet , Mari Cruz, una de les responsables del local assegura que les signatures crítiques s’han aconseguit amb enganys i neguen totes les queixes dels veïns. Cruz afirma que la policia mai ha entrat al bar, per que mai han tingut motius per intervenir tot i els requeriments dels veïns crítics.

Diuen els adjudicataris que els veïns sempre s’han queixat de l’equipament juvenil, ja abans de que agafessin la responsabilitat del bar. En aquest sentit afirmen que respecten estrictament l’horari d’obertura del bar com demostra que la policia i mossos mai els han cridat l’atenció.

Han reconegut, però, que compten amb una barbacoa i que fan menjar, però recorden que els veïns també tenen les seves barbacoes que també fan fum i olors.

On més molestos s’han mostrat els responsables del bar, és davant la denuncia de consum d’estupefaents davant del local. Asseguren que és fals i que, en tot cas, no poden controlar el que es fa a la plaça propera a Can Batlle.

En aquest sentit el regidor de joventut, regidoria responsable de Can Batlle, defensa els adjudicataris i ha assegura que en el bar no hi ha cap mena de consum de substàncies estupefaents i explica que hi ha informes de la policia i de la regidoria que avalen el bon funcionament i el respecte a la normativa del bar. Juan Andrés Osorio a més, afirma que el bar dóna goig i que feia temps que el barri Sta. Maria demanava una instal.lació així.

Dissabte Ajuntament i veïns crítics es trobaran al consistori per tal de conèixer de primera mà les reivindicacions i queixes veïnals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics