L’IES de PLF organitza un simpòsium d’Intel•ligència Artificial i Robòtica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà divendres el centre de secundària de PLF ha preparat una jornada entorn al tractament de la Intel•ligència Artificial i la Robòtica en l’ensenyament secundari.

Durant tot el matí hi haurà conferències, ponències i exposicions al centre. Així la primera ponència vol parlar del present i dels reptes de futur de la Intel•ligència artificial, a càrrec de Carles Sierra de l’Institut d’investigació en Intel•ligència artificial . També hi haurà conferències entorn a la impressió en 3D o sobre la visió educativa de la robòtica i les competicions.

Les ponències s’aniran alternant amb la presentació de diferents robots dissenyats i creats en diferents instituts.

Cada grup tindrà 10 minuts per mostrar el seu robot i fer una explicació del software i codi utilitzat i mostrar a més una aplicació pràctica.

A la trobada hi participaran 7 centres educatius vinguts d’Arenys de Munt, Platja d’Aro, Llinars del Vallès, St. Celoni o St. Fost de Campsentelles.

De PLF, a banda del propi institut, també hi participarà l’escola Mas Prats de primària.

Tots aquests centres mostraran els seus robots i per a que serveixen, esperant aconseguir algun dels guardons que s’entregaran demà a la trobada.

L’IES DE LA Font del Ferro de PLF és un centre que s’ha caracteritzat des de fa uns anys pel seu treball entorn a la robòtica. De fet ha participat en diferents concursos internacionals, i ha despertat l’interès dels alumne de secundària i de primària de la nostra localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics