URGENT

L’IES de PLF organitza un simpòsium d’Intel•ligència Artificial i Robòtica

Compartiu aquesta història

Demà divendres el centre de secundària de PLF ha preparat una jornada entorn al tractament de la Intel•ligència Artificial i la Robòtica en l’ensenyament secundari.

Durant tot el matí hi haurà conferències, ponències i exposicions al centre. Així la primera ponència vol parlar del present i dels reptes de futur de la Intel•ligència artificial, a càrrec de Carles Sierra de l’Institut d’investigació en Intel•ligència artificial . També hi haurà conferències entorn a la impressió en 3D o sobre la visió educativa de la robòtica i les competicions.

Les ponències s’aniran alternant amb la presentació de diferents robots dissenyats i creats en diferents instituts.

Cada grup tindrà 10 minuts per mostrar el seu robot i fer una explicació del software i codi utilitzat i mostrar a més una aplicació pràctica.

A la trobada hi participaran 7 centres educatius vinguts d’Arenys de Munt, Platja d’Aro, Llinars del Vallès, St. Celoni o St. Fost de Campsentelles.

De PLF, a banda del propi institut, també hi participarà l’escola Mas Prats de primària.

Tots aquests centres mostraran els seus robots i per a que serveixen, esperant aconseguir algun dels guardons que s’entregaran demà a la trobada.

L’IES DE LA Font del Ferro de PLF és un centre que s’ha caracteritzat des de fa uns anys pel seu treball entorn a la robòtica. De fet ha participat en diferents concursos internacionals, i ha despertat l’interès dels alumne de secundària i de primària de la nostra localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics