URGENT

PLF participa del Dia Internacional de la No Violència de Gènere

Compartiu aquesta història

 

El 25 de novembre, dilluns, es celebra arreu aquesta jornada de reflexió i conscienciació entorn a aquesta problemàtica social.

A PLF la commemoració del dia internacional de la No violència de Gènere portarà diferents activitats que es faran entre dilluns i dimecres de la propera setmana.

Dilluns a la tarda es farà l’acte protocolari de lectura del manifest de la jornada i es projectarà el documental “Palafolls- San Isidro, una història de cooperació”. Serà a partir de quarts de 6 de la tarda. Al vespre es farà un taller de relaxació per prevenir la violència de gènere. Totes les activitats són gratuïtes.

Ja dimecres està previst una xerrada sobre l’ansietat a carrec d’una psicologa.

Ho ha explicat Loli gallardo, presidenta del casal de la Dona de PLF.

Aquestes activitats es faran al casal de la dona de la nostra població, a la masia de Can Florenci.

Precisament el casal de la dona de PLF és una de les entitats més actives de la nostra vila. El centre ofereix diferents activitats físiques i creatives. Les principals novetats d’aquest curs són sevillanes per nens, el taller de lectura o el Zumba. Gallardo explica que qui vulgui participar en alguna de les activitats s’adreci a Can Florenci per informar-se i per provar les activitats gratuïtament.

Les activitats del dia internacional de la No violència de Gènere estan organitzades pel Casal de la Dona i per l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics