PLF participa del Dia Internacional de la No Violència de Gènere

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El 25 de novembre, dilluns, es celebra arreu aquesta jornada de reflexió i conscienciació entorn a aquesta problemàtica social.

A PLF la commemoració del dia internacional de la No violència de Gènere portarà diferents activitats que es faran entre dilluns i dimecres de la propera setmana.

Dilluns a la tarda es farà l’acte protocolari de lectura del manifest de la jornada i es projectarà el documental “Palafolls- San Isidro, una història de cooperació”. Serà a partir de quarts de 6 de la tarda. Al vespre es farà un taller de relaxació per prevenir la violència de gènere. Totes les activitats són gratuïtes.

Ja dimecres està previst una xerrada sobre l’ansietat a carrec d’una psicologa.

Ho ha explicat Loli gallardo, presidenta del casal de la Dona de PLF.

Aquestes activitats es faran al casal de la dona de la nostra població, a la masia de Can Florenci.

Precisament el casal de la dona de PLF és una de les entitats més actives de la nostra vila. El centre ofereix diferents activitats físiques i creatives. Les principals novetats d’aquest curs són sevillanes per nens, el taller de lectura o el Zumba. Gallardo explica que qui vulgui participar en alguna de les activitats s’adreci a Can Florenci per informar-se i per provar les activitats gratuïtament.

Les activitats del dia internacional de la No violència de Gènere estan organitzades pel Casal de la Dona i per l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics