URGENT

Iniciativa fa la seva Assemblea comarcal demà a Calella

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte 23 de novembre, la formació celebrarà la seva 11a Assemblea Comarcal d’Iniciativa per Catalunya Verds a Calella, on s’hauria d’escollir la nova Coordinació Comarcal, com també la nova Executiva al Maresme.

L’assamblea també gaurà d’aprovar el full de ruta del nou Pla d’Acció Comarcal de la formació amb la intenció de “Ser més forts i actius de la Tordera a Montgat”.

L’arenyenca Isabel Roig i Victor Gandia de Montgat, son des de fa mesos membres del Secretariat i de l’Executiva del Maresme com també del Consell Nacional dels ecosocialistas.

El partit es marca treballar fent extensió territorial de punta a punta del Maresme enfortint les agrupacions locals. Un altre dels objectius que plantegen els ecosocialistes és ser més presents i més actius en tots els àmbits de la vida política i social de la nostra comarca. En aquest sentit una de les prioritats del nou equip, serà el de posar en marxa el projecte “Jo faig política al Maresme”, que vol reforçar aquesta presència comarcal.

La formació assegura que l’elecció de Calella com a seu de Assemblea no és casual, ja que és la població on s’ha constituït recentment la nostra agrupació.

La trobada s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí a la sala d’actes de l’antic Ajuntament de Calella, a la Plaça de la Constitució, i comptarà a partir de les 12, amb la participació de la Coordinadora Nacional d’ICV, Dolors Camats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics