El Club Patinatge artístic de Blanes guanya el bronze al mundial de Taipei

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip que entrena Aurora Navarro continua el seu camí carregat d’èxits. La nova fita és que s’ha penjat la medalla de bronze en el Mundial que s’ha disputat a la localitat xinesa de Taipei, repetint així l’èxit que ja va aconseguir fa 3 anys amb el seu espectacle titulat “Fes-me riure”.

Aquesta tercera posició al mundial culmina una temporada apoteòsica, que va començar assolint el títol estatal a Reus i més tard el títol de Campió d’Europa en grups de xou petits a Modena.

L’espectacle Fes-me riure”, amb el que han revalidat la medalla mundial de bronze, segueix en la línia que va emprendre l’equip ja fa uns anys, adreçat a emocionar i a sorprendre a través de la tècnica i la dedicació. Un cop arribats de Taiwan el Blanes disputarà la Copa de les Nacions, una competició que s’organitza cada vegada que el Mundial no es fa a Europa i que aquest any es farà a Girona.

Aquesta és la darrera competició en què defensaran la coreografia “Fes-me riure” ja que tot seguit, començaram a preparar l’espectacle que presentaran a la propera temporada.

Pel que fa a l’altre representant català que lluitava en mateixa modalitat que els blanencs a la competició mundial a Taipei, l’equip de la Fundació Vilanova, ha obtingut una destacada quarta plaça amb la coreografia nomenada “It’s hard to say goodbye”.

 

Blanesaldia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics