URGENT

ICV-EUiA preguntarà al Parlament sobre la dessaladora, els diners de l’autopista i l’arribada de l’escola Horitzó

Compartiu aquesta història

 

Aquest passat divendres el diputat ecosocialista Joan Mena va estar de visita per la comarca del Maresme. Una de les parades del diputat va ser a PLF, on es va reunir amb el regidor de la formació Juan Andrés Osorio. Al migdia, Mena i Osorio es van reunir amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, que va aprofitar per fer-li arribar al parlamentari tot un seguit e reivindicacions i greuges des de la nostra localitat. En aquest sentit, Agustí va traslladar-li a Mena la preocupació que hi ha a l’Ajuntament de PLF per que no arriben els diners corresponents a l’ampliació de l’autopista del Maresme. Estracta d’1% del pressupost de l’obra que Acesa ha de destinar a finalitats culturals als municipis per on passa la via. Uns diners que encara no han arribat a PLF, tot i que l’obra està acabada des de fa 2 anys. Són uns 250 mil € que el consistori vol emprar per condicionar el castell de PLF.

També van voler fer partícip al diputat de la possibilitat de l’arribada al nostre municipi de l’escola d’educació especial Horitzó. Una arribada de la que es va parlar fa anys, però que va quedar en via morta. La intenció era posar aquest centre en els terrenys que van quedar inutilitzats després de la inauguració del nou institut a tocar de les 2 escoles de primària.

Ho ha explicat el mateix diputat ecosocialista Joan Mena.

L’alcalde de PLF, també va traslladar una última preocupació o greuge amb la Generalitat de Catalunya. Es tracta del preu de l’aigua i de les repercussions de la venda d’Aigües Ter-Llobregat, tot plegat amb el rerefons de l’aturada de la dessaladora.

Mena ha promès preguntar sobre aquests temes al Parlament de Catalunya.

A més, el diputat es van reunir durant el matí a Pineda amb el director de l’Oficina de Treball de la Generalitat per tal d’intercanviar opinions i experiències entorn a configurar un pla de creació de llocs de treball. Segons Mena, l’Alt Maresme, com a motor turístic, té característiques diferenciades amb altres zones on l’activitat econòmica és industrial o comercial.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics