URGENT

El sènior de bàsquet assoleix la 2a victòria contra el Maçanet

Compartiu aquesta història

Era un partit entre el penúltim, els palafollencs, i l’últim classificat, els de la Selva. Al final els locals es van endur la victòria de la pista del Maçanet; 54 a 63. Aquesta és la segona victòria en el que va de lliga cosa que l’ajuda a escalar una posició més, i ara el sènior de PLF és 14è a la taula classificatòria.

La propera jornada serà a casa, al Palauet contra el Cellera, actuals 7s.

També continua la seva temporada triomfal el Sots25, que aquesta setmana s’ha imposat al Tossa a la pista dels de la Selva. A més ho ha fet molt solventment; 40 a 98. Això fa que actualment els palafollencs ja siguin 2s amb 8 victòries, una menys que el líder, el Vilablareix.

Aquest cap de setmana jugaran al Paluet contra l’Sporting Caules, que són els5s a la lliga.

Tant el junior com el cadet femení han perdut els seus partits del cap de setmana.

El Junior va caure a la pista del St. Hilari 82 a 60. L’equip de la nostra vila és 7e a la lliga amb 3 victòries en els 10 partits que ha disputat fins ara. La propera jornada serà complicada per l’equip, perquè rebrà a casa al líder de la competició ; l’Arbúcies.

Per últim el cadet femení va caure a Girona contra el Geieg Vermell per 71 a 47. L’equip palafollenc encara no ha conegut la victòria al present campionat i la propera jornada jugarà a casa contra l’Olot, que és 5è.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics