El sènior de bàsquet assoleix la 2a victòria contra el Maçanet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Era un partit entre el penúltim, els palafollencs, i l’últim classificat, els de la Selva. Al final els locals es van endur la victòria de la pista del Maçanet; 54 a 63. Aquesta és la segona victòria en el que va de lliga cosa que l’ajuda a escalar una posició més, i ara el sènior de PLF és 14è a la taula classificatòria.

La propera jornada serà a casa, al Palauet contra el Cellera, actuals 7s.

També continua la seva temporada triomfal el Sots25, que aquesta setmana s’ha imposat al Tossa a la pista dels de la Selva. A més ho ha fet molt solventment; 40 a 98. Això fa que actualment els palafollencs ja siguin 2s amb 8 victòries, una menys que el líder, el Vilablareix.

Aquest cap de setmana jugaran al Paluet contra l’Sporting Caules, que són els5s a la lliga.

Tant el junior com el cadet femení han perdut els seus partits del cap de setmana.

El Junior va caure a la pista del St. Hilari 82 a 60. L’equip de la nostra vila és 7e a la lliga amb 3 victòries en els 10 partits que ha disputat fins ara. La propera jornada serà complicada per l’equip, perquè rebrà a casa al líder de la competició ; l’Arbúcies.

Per últim el cadet femení va caure a Girona contra el Geieg Vermell per 71 a 47. L’equip palafollenc encara no ha conegut la victòria al present campionat i la propera jornada jugarà a casa contra l’Olot, que és 5è.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics