URGENT

El bar de Can Batlle monopolitza el ple de novembre

Compartiu aquesta història

 

La polèmica entorn al servei de bar d’aquest equipament va centrar la sessió d’ahir. Tots els partits polítics es van posicionar entorn a la polèmica sorgida entre veïns i responsable del bar del local jove de Can Batlle.

Els veïns de la zona van presentar una queixa fa uns dies denunciant que des que hi ha el nou bar els sorolls, la brutícia i el vandalisme han anat en augment. Un extrem que neguen els adjudicataris del bar.

Coincideix amb els responsables del local el portaveu d’Iniciativa i regidor de Joventut, Juan Andrés Osorio, que considera que el bar no molesta més enllà dels termes habituals de qualsevol local similar, i que en tot cas les molèsties vindrien de les persones que són a la plaça que hi ha fora de l’establiment.

El PP considera que cal tenir més cura en les activitats de Can Batlle, i assegura que els veïns no es queixen per queixar-se. Ho deia Óscar Bermán.

CiU demana al govern que s’agafi el “toro per les banyes” i es solucioni el problema generat a la zona. Ho deia el portaveu nacionalista, Joan Gallard.

Esquerra va assegurar que potser el bar no està en el millor lloc possible ja que Can Batlle és en una zona residencial, però assegura que ni els veïns són uns “talibans” del silenci ni els joves uns “energúmens” i que el problema és d’incompatibilitat de l’activitat amb la zona on és. De tota manera els republicans van focalitzar també la seva crítica al regidor de Joventut. Susanna Pla, li preguntava que ha fet aquest últim any. Uns minuts més tard, la pròpia Pla es responia a si mateixa assegurant que Osorio no havia fet res i que el govern li permetia.

Per últim l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va assegurar que el servei de bar de Can Batlle no és un bar convencional Reconeix que l’adjudicació es va fer per ajudar a fer activitats al local jove. L’alcalde diu, però que cal reconduir l’activitat perque si no el bar haurà de tancar.

En el ple també van intervenir veïns a favor i en contra del bar, membres de l’Associació d’Amics de Can Batlle que van destacar la feina del servei de bar i els responsables del local que van defensar la seva tasca de les queixes dels veïns.

El ple d’ahir també va aprovar el mapa acústic de la nostra vila i la reducció de jornada i sou de la regidora de parcs i jardins de PLF, Esther Torrent.

La moció sobre la creació d’una comissió d’estudi del sector econòmic de PLF va quedar sobre la taula, a l’espera de concensuar un text comú a tots els partits. Els socialistes van acusar als populars de copiar el text de la moció d’un informe del govern de Zapatero del 2010.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics