URGENT

Una 60a de parades participen demà de la Fira d’Artesania i Complements de Nadal

Compartiu aquesta història

De bon matí es començaran a instal•lar les 65 parades d’artesans que ja han confirmat la seva presencia demà a la fira i que ompliran els carrers del centre durant tota la jornada.

Enguany la fira s’oferirà entre els carrers Major, Av Costa Brava i part de Francesc Macià i es podran trobar tota classe de productes típics de Nadal, com ara tions, pessebres, decoració nadalenca i d’altres elements per aquestes festes que vindran.

A banda també s’esperen parades d’artesania ja sigui d’alimentació, amb coques, pa o embotits, o roba, joguines i d’altres.

La fira d’artesania i complements de Nadal, que és la més antiga de les que es fan a la nostra vila, es fa sempre l’últim dissabte de novembre. La de demà serà la 14a edició d’aquesta fira que s’ha consolidat a la nostra població.

Enguany, però, el certamen no comptarà amb cactivitats de dinamització. Anys anteriors la fira havia tingut actuacions, tallers i demostracions. L’any passat també va tenir una gran classe de ioga.

Aquesta fira l’organitza l’Acep per tal de dinamitzar el comerç de la nostra vila i compta amb la col.laboració de l’Ajuntament i de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics