URGENT

L’Ajuntament es desvincula de la recollida d’aliments de les NNGG del PP

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha emès un comunicat amb caràcter d’urgència, en el que vol desvincular-se de la recollida solidària que ha començat la branca juvenil del PP de PLF.

Segons el comunicat oficial, algun dels 15 comerços i entitats col.laboradores de la campanya popular creuen  que rera d’aquesta iniciativa de les NNGG està l’Ajuntament, extrem que el consistori nega rotundament, assegurant que no col·laboren a la campanya.  Ho ha explicat la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera.

-*

La regidora afirma que no és bo polititzar un assumpte tant delicat com una recollida solidària per les famílies més necessitatdes del poble i afirma que els populars no s’han posat en contacte amb els serveis socials del municipi. De fet Agüera considera que hagués estat millor parlar-ho i unir esforços ja que recorda que l’Ajuntament ja té una campanya similar en marxa.

-*

És per tot això que a banda de desvincular-se de la iniciativa que comencen les NNGG local, l’Ajuntament no es fa responsable del destí final dels objectes recaptats a la campanya dels populars.

Les NNGG afirmen en la seva publicitat que els aliments i joguines recollides aniran a parar als palafollencs més desfavorits, amb col·laboració amb la parròquia de PLF.

L’Ajuntament cada any organitza a través dels seus serveis socials una gran recollida d’aliments i joguines, que després distribueix segons les necessitats de les famílies usuàries dels Serveis Socials.

La campanya oficial es fa amb el casal de la dona, el casal de joves, i el d’avis del centre com a punts de recollida i en breu començarà la campanya de joguines.

Per la seva banda la campanya que engega el partit polític té 3 punts de recollida en 3 bars de la nostra vila. A banda cada dissabte tindran una paradeta de recollida d’aliments i joguines en diferents punts del poble.

D’altra banda avui i demà s’ha organitzat una nova edició del gran recapte que no té cap centre de recollida a PLF. Es poden trobar centres a Malgrat, Blanes o Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics