URGENT

La Mostra Gastronòmica reivindica el restaurant local i els productes de proximitat

Compartiu aquesta història

Finalment més de 180 persones van assistir divendres a la 6a edició de la Mostra Gastronòmica, en la que 6 restaurants locals van elaborar 2 plats cadascun. En total 12 plats cuinats al propi Casal de l’avi, que va ser de nou la seu de la mostra.

A partir de les 9 del vespre els comensals es van poder acomodar a les taules habilitades i es va fer els parlaments d’inauguració, a càrrec de la 1a tinent d’aclalde de PLF, Dolors Agüera i del padrí d’enguany, el xef del restuarant Hispania de Caldetes, Raimon Braun.

Precisament Braun va voler posar en valor els restaurants locals i familiars com a base de la restauració de qualitat i de dia a dia. De fet Braun recorda que el Restaurant Hispania, un dels més importants de la comarca, és també un restaurant familiar.

La mostra gastronòmica no només vol retre un homenatge als restauradors locals, sinó també als productes de proximitat i quilòmetre 0. I és que el propi Raimon Braun destaca que cal posar en valor aquests productes, ara que es desdibuixen les temporades dels productes.

La 6a mostra, en la que a banda dels restaurants també hi van participar la pastisseria i una distribuidora de vins de PLF, es va tancar amb èxit, i en breu es farà la reunió de revisió i valoració de l’edició d’enguany entre els restaurants participants i organització.

En aquesta mateixa reunió es començarà a fer els primers passos per la que serà la 7a mostra, que es celebrarà a finals de novembre de l’any que ve, amb la principal incògnita de saber si es tornarà a fer al teatre o al casal de l’avi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics