El PP creu que els Serveis Socials han intentat boicotejar la seva recollida solidària

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els populars estan molt molestos per les declaracions divendres a aquesta emissora de la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera, que consideren un atac directe al seu partit.

Agüera va desvincular la recollida de joguines i aliments que fan les NNGG del PP de la que es fa des de l’Ajuntament, assegurant que alguns començos col.laboradors dels populars es pensaven que rere la campanya hi estava l’Ajuntament.

Els populars han emès un comunicat de premsa en el que es mostren molt contundents assegurant que els Serveis Socials sabien de la seva campanya i que de fet van refusar donar-li suport o col.laborar plegats.

Els populars afirmen que el mossèn de PLF es va reunir amb l’assistent social i la regidora per tal de vehicular les intencions dels populars, però que el consistori li va tancar la porta. Ho ha explicat la número 2 del PP, Francina Colonqués, que denuncia molt mala educació dels serveis socials de PLF per no voler rebre als populars

Sobre la manca de permisos, i els possibles dubtes sorgits en els comerços que ajuden a la campanya de les NNGG del PP, Colonqués diu que han seguit totes les vies reglamentàries i que sempre s’han identificat com a membres de la branca juvenil del PP.

Diu Col•loqués que la intenció dels serveis socials ha estat la d’escampar dubtes entorn la campanya dels populars fins i tot amb trucades directes a comerços de la nostra vila, per tal de desacreditar la campanya de recollida de joguines i d’aliments que han engegat aquesta setmana passada.

De fet els populars asseguren que els seus serveis jurídics estan estudiant si emprendre accions legals contra la regidora i les seves declaracions a RP.

Els populars diuen que ha estat el govern qui ha volgut polititzar la campanya solidària i asseguren que deploren el comportament d’Agüera i que els ha produït repugnància.

Dissabte els populars van muntar la primera de les 4 carpes que instal•laran els dissabtes per recollir aliments i joguines en diferents punts de PLF

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics