Detenen un presumpte piròman autor d’almenys 10 incendis forestals a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest dimarts al migdia agents dels Mossos d’Esquadra han detingut a Blanes un home de 38 anys, i veí de Sabadell, com a presumpte autor d’un delicte d’incendi forestal i d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

Al voltant de les 10 del matí, els mossos han tingut coneixement que a la zona boscosa propera al barri de Valldolig de Blanes s’hi havien detectat fins a deu petits incendis forestals. Un cop desplaçats els serveis d’emergències, els Bombers han constatat que es podria tractar d’incendis provocats, per la qual cosa els mossos van iniciar la recerca del possible causant dels focs. Al dispositiu de localització també s’hi van afegir efectius de la Policia Local.

 

A la poca estona els policies han localitzat un home, que vestia amb roba fosca i portava tres encenedors, que ha estat identificat com a presumpte autor dels focs.

 

Els mossos han comprovat que es tractava d’un home que havia estat denunciat per amenaçar a la seva parella just la nit anterior.

Després de diverses comprovacions, els agents han trobat indicis que apuntaven que l’home interceptat seria l’autor dels focs. Uns incendis que van arribar a afectar uns mil metres quadrats de massa forestal.

També s’ha comprovat que durant la seva fugida, l’home va intentar forçar un vehicle per sostreure’l. Finalment, però, hauria desistit en veure una patrulla policial per les rodalies. Tot i això si que va sostreure diversos objectes de l’interior del vehicle.

El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició de jutjat d’instrucció de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics