La Cooperativa Agrícola de Malgrat obre una botiga per vendre els seus productes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest dissabte es posarà en marxa a Malgrat un nova agrobotiga, dins les pròpies instal.lacions de la Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí d’aquesta localitat.

En aquest establiment hi haurà a la venda directa de productes d’horta de la zona agrícola del Pla de Grau de Malgrat. Així serà fàcil trobar fesols del ganxet, enciams, escaroles, cebes o patates conreades per pagesos locals.

Segons la pòpia cooperativa , la filosofia de l’agrobotiga és la d’esdevenir punt de venda directe entre productors i consumidors, oferint qualitat, proximitat i un bon preu.

A banda dels productes de l’hort de Malgrat, l’establiment també vendrà productes d’altres cooperatives agràries com olis, vins, caves, mels, sucs, embotits i iogurts entre molts altres.

Per obrir aquesta nova botiga la Cooperativa Garbí ha preparat una festa dissabte a les10 i fins les 6 de la tarda. Al matí hi haurà un taller infantil per plantar verdura i un esmorzar popular amb pa amb oli i sal. A les 12 h, hi haurà un aperitiu de degustació de vins i caves de cooperatives catalanes, i a la tarda, es farà un taller gastronòmic entorn al fesol del ganxet, ja que Malgrat, igual que PLF està dins la zona protegida d’aquest producte.

A partir de diumenge la botiga tindrà un horari comercial de 2/4 de 10 a 1 i de 3 7 de la tarda, obrint de dimarts a diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics