URGENT

La Cooperativa Agrícola de Malgrat obre una botiga per vendre els seus productes

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte es posarà en marxa a Malgrat un nova agrobotiga, dins les pròpies instal.lacions de la Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí d’aquesta localitat.

En aquest establiment hi haurà a la venda directa de productes d’horta de la zona agrícola del Pla de Grau de Malgrat. Així serà fàcil trobar fesols del ganxet, enciams, escaroles, cebes o patates conreades per pagesos locals.

Segons la pòpia cooperativa , la filosofia de l’agrobotiga és la d’esdevenir punt de venda directe entre productors i consumidors, oferint qualitat, proximitat i un bon preu.

A banda dels productes de l’hort de Malgrat, l’establiment també vendrà productes d’altres cooperatives agràries com olis, vins, caves, mels, sucs, embotits i iogurts entre molts altres.

Per obrir aquesta nova botiga la Cooperativa Garbí ha preparat una festa dissabte a les10 i fins les 6 de la tarda. Al matí hi haurà un taller infantil per plantar verdura i un esmorzar popular amb pa amb oli i sal. A les 12 h, hi haurà un aperitiu de degustació de vins i caves de cooperatives catalanes, i a la tarda, es farà un taller gastronòmic entorn al fesol del ganxet, ja que Malgrat, igual que PLF està dins la zona protegida d’aquest producte.

A partir de diumenge la botiga tindrà un horari comercial de 2/4 de 10 a 1 i de 3 7 de la tarda, obrint de dimarts a diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics