Prop d’un milió de turistes han visitat aquest any Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Lloret Turisme ha fet públiques les dades relatives a visitants i ocupacions en establiments hotelers a la ciutat corresponents al mes d’octubre i del global de l’any. En total, des de gener fins a octubre, la destinació turística ha rebut prop de un milió de visitants que han passat per la vila per gaudir de les seves vacances. 8 de cada 10 turistes han estat de nacionalitat estrangera, principalment de França amb un 30%, Alemanya , Rússia i Regne Unit. Pel que fa el turisme provinent de l’Estat Espanyol s’han comptabilitzat 200 mil viatgers.

Les pernoctacions totals es situen molt a prop dels 5 milions, mantenint-se en unes xifres estables i similars a les dels darrers anys.

Els 64 hotels oberts aquest any han tingut una ocupació mitjana del 65%.

En paraules del regidor de turisme, Jordi Orobitg: “aquestes dades il•lustrarien que Lloret té una de les temporades turístiques més llargues de la costa catalana amb 8 mesos i més del 75% de les seves places obertes en temporada baixa.

En quant a les dades de turisme sènior que arriben a través del programa IMSERSO està previst que arribin a Lloret de Mar unes 60.000 persones i que s’allotgin en més d’una desena d’hotels de la vila. En concret 13 hotels rebran aquests visitants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics