URGENT

La Federació sanciona un rival de l’amateur de futbol, que recupera el liderat

Compartiu aquesta història

 

La Federació Catalana de Futbol ha sancionat el Sant Antoni amb la pèrdua dels tres punts del partit d’aquesta última jornada contra el PALAFOLLS. La causa és l’impagament, per part de l’equip gironí, dels drets d’arbitratge dels tres últims partits, per un error administratiu del club.

Aquest passat cap de setmana, l’amateur de PLF havia de jugar contra el St. Antoni de Calonge, però finalment el partit es va ajornar. D’una banda perque el Sant Antoni tenia aquesta sanció de pèrdua dels tres punts en joc, però també es plantejava demanar l’ajornament del matx per la manca de jugadors.

 

Davant la manca de pagament dels arbitratges la federació ha sancionat al club amb la pèrdua del partit per 3 a 0, donant els 3 punts al PLF sense haver-se de vestir de curt. Així, els palafollencs tornen a recuperar el liderat que havien perdut aquesta última jornada per no haver jugat el partit.

Segons sembla el Sant Antoni ja ha liquidat el deute, ha presentat un recurs i ara espera que li retirin la sanció.

El president del Sant Antoni, José Orduña, ha explicat a Ràdio Palamós que l’impagament ha estat un error administratiu motivat perquè el secretari del club està treballant a l’estranger i no pot seguir el dia a dia de l’entitat amb prou detall. Segons Orduña, el secretari no va veure un correu electrònic de la Federació que advertia de l’impagament dels drets arbitrals i, finalment, la manca de resposta del Sant Antoni va motivar la pèrdua dels tres punts.

El president s’ha queixat que la Federació és excessivament dura en aquests casos. Creu que hauria de tenir en compte que els clubs modestos tenen una estructura de funcionament mínima i basada en el voluntarisme, i que els poden passar coses per alt.

Com el PLF, el Sant Antoni va aconseguir la temporada passada l’ascens a la Tercera Catalana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics