Comença la recollida de joguines dels Serveis Socials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’ahir l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF ha iniciat la tradicional recollida solidària de joguines.

La campanya vol aconseguir joguines noves per tal de repartir-les durant el dia de reis entre les famílies més desfavorides de PLF a través dels propis serveis socials i amb la col•laboració de l’entitat “Fronteras Abiertas a la Amistad”.

Segons explica Judit Puig, des de Serveis Socials, qui vulgui col•laborar-hi pot dur les seves joguines a qualsevol de les dues escoles de primària o a l’Institut de PLF fins el proper dimarts.

En aquest sentit cada any augmenta el nombre de famílies beneficiades en aquesta campanya.

Si el dia de reis de l’any passat es van beneficiar d’aquesta campanya 17 infants, en aquest any 2013, les ajudes dels serveis socials es van ampliar fins a 42 beneficiaris. Tot i aquest augment, des dels serveis socials, s’explica que enguany no variarà en excés el nombre de beneficiaris.

D’altra banda el consistori manté en marxa la campanya de recollida d’aliments que es tancarà aquest divendres.

Des de fa unes setmanes es recull tota classe d’aliments de llarga durada i productes d’higiene personal i per a la llar. Els punts de recollida són el casal de l’avi del centre, la masia de Can Batlle i el casal de la Dona. Des de fa uns dies, a més, s’ha sumat a la campanya l’Institut de secundària, on s’ha instal•lat una taula de recollida. Aquest punt de l’IES estarà operatiu fins la setmana que ve, com explica la mateix Judit Puig.

A banda de les aportacions directes , la campanya també compta amb la col•laboració d’altres entitats i aportacions provinents d’actes com el del passat dissabte al casal de l’avi i la seva gal•la lírica.

La previsió de l’Ajuntament és que la campanya de recollida d’aliments pugui beneficiar enguany a unes 36 famílies, tot i que encara no estan tancades les persones beneficiades amb les aportacions solidàries dels palafollencs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics