Lloret aprova un pressupost un 5% més alt que el d’aquest any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ahir el ple de l’Ajuntament de Lloret va aprovar el pressupost municipal per a l’any vinent, que enguany ascendeix a 62,3 milions d’€. Aquesta xifra representa un 5,1% més respecte al pressupost d’aquest any que era de poc més de 59 milions.

Aquests 3 milions més venen motivats per l’entrada en funcionament del Centre de Tractament de Residus i per l’aplicació de l’impost per estades turístiques.

Pel que fa a aquest darrer impost la seva aplicació ha comportat un increment dels recursos disponibles, en més d’un 22% respecte de l’any passat. Un diners que s’invertiran en un augment de la promoció i foment del turisme a la ciutat.

El pressupost es va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC, PSC i ICV-EUiA mentre que els grups municipals del PP i Millor a més del regidor no adscrit, van votar-hi en contra

Pel que fa la despesa ordinària, s’incrementen les partides econòmiques a les àrees de Benestar i Família, Ensenyament i Promoció Econòmica.

L’aposta per una major optimització dels serveis i per l’estalvi han permès que l’Ajuntament de Lloret situar-se ja per sota del llindar d’endeutament permès, complint així els objectius marcats per aquest any.

Les inversions pugen a 7milions i mig d’euros.

En aquest apartat destaquen les millores a barris i urbanitzacions, principalment a través de l’adequació i embelliment de carrers, parcs i jardins.

Com a noves infraestructures, està previst l’inici de la construcció de la caserna de la policia local, amb un pressupost de 600 mil euros per a aquest any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics