URGENT

L’assassí del jove brasiler reconeix relacions sexuals pagades amb el mossèn Riells i Viabrea

Compartiu aquesta història

 

L’home filipí detingut pel crim de Blanes ha declarat davant del jutge, un cop ja ha aconseguit intèrpret. L’acusat ha explicat que feia divuit que coneixia el rector de Riells i Viabrea, Jaume Reixach, des que van en un bar d’ambient de Filipines.

Segons l’agressor, ell i el rector van establir una relació basada en el sexe a canvi de diners, i un cop el rector el va ajudar a ell i a la família a venir a Blanes haurien mantingut nombroses relacions sexuals al pis del mossèn.

La bona relació es va trencar quan el rector va conèixer la víctima al Brasil, i el va portar a viure a Blanes.

Durant uns anys, víctima i agressor van coincidir esporàdicament al pis.

En els últims anys, però, la relació entre els dos va acabar sent dolenta. Diu l’acusat que la víctima va començar a riure-se’n d’ell i que les bromes cada cop anaven pujant més de to. Darrerament, el brasiler fins i tot li havia fet creure que, d’amagat seu, feien orgies amb la dona i una de les seves filles.

Així, convençut que la seva dona i la seva filla s’estaven al pis del rector, l’acusat va anar dijous a la tarda a l’habitatge. Allà, no hi va trobar ningú de la seva família, però sí es va discutir amb el jove brasiler.

Va ser enmig d’aquesta disputa quan, encegat per la ràbia, l’acusat va agafar el ganivet que duia en una bossa i li va donar dues ganivetades mortals al tòrax mentre el mossèn havia baixat al carrer a buscar ajuda.

Segons l’agressor el pis del mossèn era un cau de luxúria on sovint hi entraven i en sortien homes. En aquest sentit el sumari recull que en una primera inspecció es va localitzar dins del pis centenars de CD amb pornografia gai adulta.

Després de la declaració, el titular del jutjat d’instrucció 4 de Blanes ha enviat a presó comunicada i sense fiança al filipí de 44 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics