18 dones del Maresme es formen com ajudants de cuina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

18 dones provinents de municipis del Maresme, com ara PLF, Malgrat o Tordera, han seguit el circuit formatiu per a dones que ha impulsat el Consell Comarcal del Maresme en el qual han rebut formació general i específica com a ajudant de cuina.

Les alumnes ja han rebut el diploma acreditatiu d’haver superat amb èxit l’etapa formativa. D’aquest circuit formatiu que estava dirigit a la seva inserció laboral.

Bàsicament el programa anava dirigit a persones amb problemes per accedir al mercat laboral donada la seva baixa formació.

Aquesta acció l’han impulsat conjuntament el Pla Territorial de Ciutadania i Immigració i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del CCM dins el marc del projecte “Tejiendo Ciudadania”. És per això que ha comptat amb el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i del Fons Europeu per la Integració.

L’objectiu d’aquests programa és facilitar la inclusió social de les dones participants a través de la seva incorporació al circuit formatiu o laboral més idoni a la seva situació i característiques. En els darrers dos mesos s’ha transformat el període d’inactivitat d’aquestes dones en una oportunitat per adquirir hàbits per al treball i una millora en la seva ocupabilitat.

Les participants, a més d’ampliar els seus coneixements bàsics en llengua i en informàtica, han obtingut el certificat de Seguretat Alimentària i han rebut formació en acollida, apoderament i inserció, emprenedoria i ajudant de cuina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics