URGENT

Acaben les obres de la riera de Malgrat

Compartiu aquesta història

Les obres de condicionament de la riera de Sant Genís de Palafolls, en el tram de Can Feliciano de Malgrat, es van enllestir dimecres. L’empresa adjudicatària ha acabat de col•locar les baranes entre la riera i els patis dels habitatges que hi toquen. Amb l’acabament de les obres, la riera quedarà oberta al trànsit de vianants, convertint-se en un passeig que anirà del CAP de salut fins la plaça de l’ancora, en tres trams diferents.

De moment, però l’últim tram cobert s’obrirà tot i no està urbanitzat com la resta. Només s’ha cobert i condicionat per tal de poder ser transitable, tot i que l’Ajuntament vol poder-lo urbanitzar en breu.

Mentre no s’acaba aquest tram definitivament, l’Ajuntament ha decidit obrir aquest tram a la ciutadania i per això s’han fet obres de condicionament com la unificació del paviment amb sauló i la col•locació d’un reixat més alt per protegir els patis posteriors de les cases.

Les obres de cobriment de la riera a Can Feliciano es van portar a terme al setembre passat. Es va col•locar una plataforma prefabricada de formigó sobre el tram que va des del pont del carrer Passada fins a la rotonda amb el carrer de Riera.

Les obres sempre han estat envoltades de polèmica. El veïns de Malgrat es van mobilitzar l’any 2007 per evitar el seu cobriment, i recentment, el consistori va foradar les baranes del pont del carrer passada per donar continuïtat al passeig.

Només un dia després de fer els forats, el consistori va haver de refer les baranes per garantir la seguretat del pont.

De moment no hi ha data per fer la urbanització d’aquest tram, del que només es sap que es vol fer amb un estil més optimista

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics