URGENT

La policia desmenteix la presència de Miguel Ricart a PLF

Compartiu aquesta història

 

Des que el passat 29 de novembre va abandonar la presó de Ciudad Real després de 21 anys de reclusió, el destí de Miguel Ricart, un dels dos assassins de les nenes d’Alcàsser, és erràtic i sense rumb fix.

Segons sembla després de passar uns dies a Andalusia i a Madrid, Ricard va venir a BCN, on els Mossos d’esquadra l’han començar a controlar.

Alguns rotatius el van situar entre la comarca del Maresme i La Selva i posteriorment a Girona.

Això a despertat tota classe de rumors entorn la ubicació de l’home que des que va ser excarcerat deambula per diferents espais dormint habitualment al carrer.

Algun d’aquests rumors han volgut situar a Ricart a la nostra població. Un rumor que ha corregut en les últimes hores a través de les xarxes socials, però que la policia local ha desmentit avui.

Segons fonts policials no hi ha cap constància del pas de Ricart per la nostra població. Els Mossos tampoc han alertat al cos local de seguretat de la possible estada o pas del condemnat pel crim d’Alcasser.

De fet, des de l’arribada de Ricart a Catalunya, els Mossos li estan fent un seguiment discret per controlar els seus moviments.

Els rumors com el de PLF, també es donen a diferents municipis, com Pineda o Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics