L’amateur pot acabar l’any com a líder en solitari

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip local continua ancorat en els bons resultats. En l’última jornada ha patit per poder superar a l’Hostalric per 1 gol a 2. S’havia avançat l’Hostalric al minut 29, i el PLF no va poder capgirar el marcador fins la segona part. Al minut 70 Muñoz marca l’empat i abans del xiulet final el mateix Muñoz marca el segon al minut 89, donant la victòria i els tres punts a l’amateur.

L’equip és líder empatat a punts amb el Vilartagues de St Feliu de Guixols. Els empordanesos són, precisament els propers rivals dels palafollencs al municipal de la nostra vila. Qui guanyi acabarà l’any com a líder de la categoria i en solitari.

El cadet també ha guanyat aquesta setmana a casa contra la vidrerenca per 3 a 1, amb gols de Ayoub, Gómez i Wilmar. Aquesta victòria els situa com a 3r classificat a 9 punts del líder. Aquest proper cap de setmana l’equip viatjarà a Lloret per jugar contra la Blanc- i – blava, que actualment és 10e a la classificació.

També s’ha sumat al cap de setmana triomfal del club palafollenc l’equip infantil que ha guanyat 2 a 5 al Cal Aguidó de Blanes. 5 gols de Sergi, Noel, Manuel, Adrian i Iker que van escombrar a l’equip blanenc.

La victòria deixa a l’infantil com a 6e classificat a 11 punts del líder. El proper rival dels palafollencs serà l’Olímpic Malgrat, que és 5e amb 1 punt més que els palafollencs. D’aquesta manera si el PLF guanya el derbi, passarà per davant dels malgratencs a la classificació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics