L’ERO temporal de Nylstar afectarà al 75% dels treballadors durant un mes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els treballadors de la Nylstar de Blanes (l’antiga SaFa) han acceptat la proposta de l’empresa de presentar un ERO temporal per enviar a l’atur ,com a màxim durant un mes, el 75% de la plantilla.

La direcció de l’empresa, que produeix fils de niló, justifica l’ERO argumentant que cal reduir estoc existent davant d’una davallada important de les comandes.

D’aquesta manera , l’empresa presenta avui l’expedient davant el Departament de Treball i el període d’aplicació serà del 19 de desembre al 31 de gener. Aquest és el primer ERO que pateix l’empresa, que al 2010 va superar un concurs de creditors.

A Nylstar hi treballen 257 persones. D’aquestes 193 aniran, com a màxim un mes a l’atur. L’acord ha estat ratificat pel 95% dels treballadors de la companyia.

La decisió de l’empresa arribava només quatre mesos després que la direcció de la companyia comuniqués que esperava mantenir com a mínim una taxa del 20% de creixement anual durant els pròxims 5 anys.

Amb un volum de negoci de 60 milions d’euros l’any passat, Nylstar de Blanes exporta el 90% de la seva producció de fil de Niló.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics