Rp organitza un concurs de Nadal a través d’Instagram

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquestes festes la nostra emissora ha engegat un nou concurs a través de la xarxa fotogràfica d’Instagram. Tots els qui vulguin participar només cal que quan pengin les seves imatges relacionades amb el Nadal, etiquetin les fotografies amb el hastag #Nadalrp. El que es vol es veure com viuen el Nadal els nostres oients, ja siguin de PLF o de qualsevol de les poblacions veïnes.

Les imatges han de ser relacionades amb aquestes festes, ja sigui en celebracions més personals o familiars així com celebracions més socials. Així poden participar imatges, com el cagatió, el dinar de St. Esteve o l’arribada dels reis mags .

Les fotos a més, no cal que siguin expressament fetes a PLF, sinó que pot ser a qualsevol indret del món. L’única condició és que faci referència al Nadal, que es publiqui abans del dia 7 de gener i que estigui correctament etiquetada per participar al concurs que va començar ahir diumenge.

Entre totes les imatges que estiguin etiquetades amb NadalRP, un jurat determinarà la guanyadora atenent a criteris d’originalitat i representativitat. La foto guanyadora aconseguirà 50€ per gastar-se a les botigues de l’Acep de PLF, entitat que també col•labora en aquesta promoció de Nadal.

Paral•lelament està en marxa una altra iniciativa a Instagram . L’ajuntament busca les imatges que il•lustraran l’agenda d’activitats PLF a través d’aquesta xarxa social. En aquest cas cal etiquetar les fotografies amb #vullserportadaPLF. Entre totes les publicades el consistori triarà les fotografies que es posaran a l’agenda d’activitats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics