URGENT

El sènior perd de 2 contra el St Joanenc

Compartiu aquesta història

 

L’equip de bàsquet ha tornat a quedar a les portes d’una victòria. No és la primera vegada que els palafollencs perden de 2 o d’1 punt. Aquesta setmana han caigut a la pista de St. Joan les Fonts per 65 a 63.

Una nova derrota que els deixa de nou com a penúltims classificats amb 2 victòries. La propera jornada, ja el dia 11 de gener serà contra el Porqueres que és 8è amb 6 victòries en el que va de lliga.

Qui està imparable és el Sots25, que s’ha imposat aquest cap de setmana de 14 al Fontajau de Girona: 36 a 50. Nova victòria, que els manté a la 3a plaça de la classificació a només 1 victòria del líder, el Vilablareix que tampoc afluixa.

El proper doia 28 l’equip ha preparat una festa a Mlagrat amb la que vol aconseguir diners per finançar-se les despeses de la temporada.

A la represa de la lliga, un cop passat el Nadal, el Sots 25 jugarà contra el La Salle Girona, penúltim classificat amb 2 victòries.

Acabem el repàs dels marcadors de bàsquet amb les derrotes del junior i del cadet femení. Els primers van caure a la pista del St. Feliu per 62 a 58.El junior acaba l’any com a 7e classificat amb 4 victòries i 8 derrotes.

Per la seva banda el cadet femení acaba l’any sense cap victòria després de caure a la pista del Pompeu Fabra de Salt per 52 a 30.

Un cop passades les festes rebrà la visita del Llagostera, 7è classificat amb 3 victòries.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics