URGENT

Organitzen una gran batuda per buscar un home que era a casa seva a Lloret

Compartiu aquesta història

 

Diumenge es va organitzar al municipi de la Selva una gran batuda per buscar un home de 80 anys que suposadament s’havia perdut mentre feia una excursió amb un grup d’amics tots ells de BCN. Resseguien la ruta entre Tordera i Lloret, pel GR-92.

A quarts de 4 de la tarda, però, els companys d’excursió van donar l’avís de la desaparició un cop el van perdre de vista. Van comunicar que l’havien vist per última vegada a la zona de l’Àngel, on havien parat per dinar.

Segons sembla l’home s’hauria despistat i enlloc d’esperar la resta de grup, hauria seguit el camí fins tornar a Lloret.

Un cop allà, va agafar un autobús cap a Blanes i el tren per tornar a Barcelona.

Els amics en canvi, en veure que no estava a la zona de dinar van donar avís als serveis emergències que van organitzar una batuda per localitzar l’home.

Des de protecció civil de Lloret explicaven a Nova Ràdio Lloret que el suposadament desaparegut malgrat que estava bé de forma física i podia caminar perfectament, patia pujades de sucre i temíem que li hagués pogut passar alguna cosa. No obstant, el senyor portava mòbil i també portava un aparell GPS que el permetia poder-se ubicar.

Els serveis d’emergències vam fer varies trucades al mòbil però estava apagat o fora de cobertura.

Finalment van poder localitzar l’home, al vespre, quan ja era a casa seva.

La recerca de l’home va mobilitzar, ahir a Lloret, una vintena d’efectius entre Mossos d’Esquadra, Bombers, Policia Local i Protecció Civil.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics