Dissabte arriba el Caga Tió Solidari de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla Gegantera de PLF tancarà l’any del seu 5è aniversari organitzant l’arribada del Caga Tió a la nostra localitat.

Serà aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda a la Plaça de Poppi, ja que el Fòrum Palatiolo està en obres. Diu el cap de colla dels gegant de PLF, Albert Latorre, que el tió ja és de camí a la nostra població.

El Caga tió és una activitats oberta i gratuïta als més petits del municipi.

Aquest any l’activitat té de nou un rerefons solidari. Com ja va passar l’any passat qui vulgui podrà aportar menjar per participar a la campanya “Tu ets Solidari” que cada any engega l’Ajuntament i l’entitat local “Fronteras Abiertas a la Amistad”. En aquest sentit es muntarà una parada propera al tió per tal de fer les donacions. L’any passat la recollida va ser un èxit segons explica el mateix cap de colla.

Enguany el que es vol és recollir productes per l’esmorzar dels més petits. Així la intenció és qui vulgui col•laborar en la campanya solidari s’acosti a la parada de recollida i hi aporti llet, cereals, galetes, cacau o sucre.

El tió, que ja fa 4 anys que es fa a PLF, dóna el tret de sortida a les activitats de les festes de Nadal entre les que hi haurà el juga juga, el concert de St. Esteve o la cavalcada dels Reis Mags que es farà pels principals carrers de PLF el proper dia 5 de gener.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics