El PP del Maresme creu que CiU ha estat deslleial pel trencament del pacte al CCM

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Alberto Villagrasa, secretari provincial del PP a Barcelona, va acompanyar ahir als 4 consellers comarcals de la formació a la roda de premsa amb la que els populars van valorar el trencament del pacte que mantenien amb CiU per governar al CCM.

Els populars van assegurar que “CiU ha demostrat la seva deslleialtat, i que no s’hi pot confiar i han criticat sense embuts als nacionalistes pel trencament que vinculen a una decisió “merament ideològica” ja que afirmen que ve determinada per “la deriva independentista a la que està abocada CiU”. “

Els populars han assegurat que avantposen el treball i la gestió per sobre de les sigles i de l’estelada, ho explica des de Mataró, Elisabeth Solsona.

De la seva banda, el president del PP al Maresme i fins ara vicepresident primer del CCM, Diego Sánchez, ha assegurat que des de fa temps s’ha “pressionat des de dalt” els representants de CiU a l’administració comarcal i que finalment aquests han acabat cedint “perquè fan allò que els hi mana el seu amo i no tenen criteri propi”.

Foto de Portada i text: El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics