URGENT

Els Mossos Investiguen el robatori a Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

 

Aquestes festes de Nadal uns desconeguts van accedir de matinada a l’antiga fàbrica El Forroll, al barri de St Lluís. Un cop dins i utilitzant un lleva-bombí, van poder entrar en diferents estances del primer pis de la fàbrica, que acull, entre d’altres una sala d’informàtica i els estudis i redacció de RP.

Durant més d’una hora, els lladres van buidar la sala d’informàtica, i van sostreure molt material tècnic i informàtic dels estudis de la ràdio, on també van accedir.

De fet la policia sospita que els lladres es van veure sorpresos quan un treballador va accedir a la nau a quarts de 7 del matí, ja que molt material va quedar enmig del passadís, i altres materials valuosos van quedar sense sostreure.

La policia científica dels Mossos d’Esquadra van pentinar tota la nau durant 2 dies per tal de recollir pistes dels lladres que van accedir trencant un vidre.

Els mossos ja van resoldre el primer robatori que va patir l’emissora ara fa poc més de 2 anys, quan gràcies a les petjades deixades, es va poder identificar a un jove del nostre propi municipi, que va ser detingut i acusat a més de diferents assalts al nostre municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics