URGENT

L’ANC recull signatures aquest cap de setmana en favor de la consulta

Compartiu aquesta història

L’entitat vol evitar que l’Estat Espanyol acabi ofegant les intencions de realitzar la consulta el proper dia 9 de novembre, com han acordat 4 forces polítiques catalanes.

L’Assemblea Nacional de Catalana (ANC) ja fa mesos que recull signatures per demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui realitzar aquest referèndum. Una campanya de recollida de signatures que aquest cap de setmana arriba a PLF.

La secció local de l’ANC muntarà un estand de recollida de signatures tant dissabte com diumenge de 10 del matí a 2 del migdia. Demà estarà situat a la plaça del Fòrum Palatiolo i Diumenge a la Pl de les Valls d’Ax.

La campanya demana que, si l’Estat Espanyol no permet, impedeix o dilata la celebració d’una consulta, o bé no en reconeix el resultats, les signatures recollides siguin enteses com vots «per tal que els representants electes del poble català declarin la independendència d’acord amb el dret internacional».

Aquesta campanya també es farà en d’altres municipis propers aquest cap de setmana. És el cas de Blanes on s’han previst 4 punts de recollida de signatures. Davant de l’Ajuntament, al passeig de mar, a la plaça Verge Maria i al Casal d’entitats La Cooperativa.

A Malgrat de Mar la campanya la trobareu demà de 5 a 8 de la tarda a la plaça de l’església i també a l’Avinguda de la Mediterrània.

L’endemà diumenge, seran també al mateix lloc, però de 10 a 2/4 de 2 de la tarda.

La campanya ‘Signa un vot per la independència’ va començar el juny del 2013 i, des d’aleshores, ha passat per una primera fase pilot, per tal d’acumular experiència i millorar el reglament que permet d’efectuar la recollida d’instàncies amb totes les garanties jurídiques.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics