L’amateur torna de les vacances amb golejada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els tres principals equips de futbol del PLF han començat l’any amb victòria.

L’amateur no dóna treva i han tornat igual de forts que abans dels torrons. L’amateur s’ha imposat per 0 a 4 al Tossa amb gols de Victor i Luis a la primera meitat i de Yeray i Raul a la segona.

La victòria fa que l’equip continuï primer a la classificació en solitari i amb 37 punts. La propera setmana rebran a casa al cuer, el Cellera que només ha guanyat 1 partit en el que va de lliga.

Si hem de qualificar de vibrant algun partit del cap de setmana, haurem de fer referència a l’enfrontament entre l’Hostalric i el cadet. Els de la Selva ja guanyaven 3 a 0 al minut 23. El PLF, però va aconseguir capgirar el marcador fins el 3 a 4 amb gols de Ivan, Marc i dos d’Ayoub. L’Hostalric no es va rendir i va aconseguir igualar el partit a quatre. Finalment, però el PLF es va desmarcar amb dues noves dianes de Toni i Oscar que van acabar situant el 4 a 6 final al marcador. L’equip és 4t a la taula a 12 punts del líder. La setmana que ve el cadet juga a casa contra l’Olímpic Malgrat, que és 9e a la taula.

També ha començat amb victòria l’Infantil de PLF. Ho va fer a casa del Cassà per 1 gol a 4. Les dianes dels locals van ser de David i Sergi a la primera part i dos gols d’Iker a la segona. L’equip és 6e a la classificació i jugaran aquesta propera jornada al municipal de PLF contra el Blanes, que és 7è.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics