URGENT

120 persones signen a favor de la independència a PLF

Compartiu aquesta història

 

L’ANC va muntar aquest cap de setmana arreu del país tot un seguit de parades amb la intenció de recollir signatures per donar suport a la consulta sobiranista prevista pel 9 de novembre.

A la nostra localitat, i segons fons de l’ANC local, es van recollir 120 signatures entre dissabte i diumenge a través de l’estand que l’entitat va instal•lar dissabte a la plaça del Fòrum Palatiolo i diumenge a la Pl de les Valls d’Ax.

Els signants demanen poder fer la consulta la propera tardor, tal i com s’ha acordat. En cas que l’Estat Espanyol no permetés, dilatés o no reconeixés els resultats, els signants demanen que les seves signatures es transformin en vots per la independència per tal que el govern català pugui declarar la independència seguint el dret internacional.

L’ANC de PLF ha valorat positivament aquests primers dos dies de recollida de signatures a PLF. Asseguren que l’afluència de gent ha estat molt significativa i agraeixen la bona acollida de la iniciativa.

Avui hi ha reunió de la comarcal per valorar aquestes jornades a tot el Maresme i analitzar i proposar les properes accions.

En aquest sentit no es descarta tornar a organitzar més jornades de recollida de signatures seguint la campanya de ‘Signa un vot per la independència’, que també s’ha fet als municipis veïns com Blanes, Malgrat o Sta Susanna.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics