PLF programa 3 activitats entorn a l’educació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest mes de gener l’àrea d’educació, l’AMPA de l’IES Font del Ferro i la Biblioteca Enric Miralles proposen fins a tres activitats per tal d’aprofundir i conèixer diferents conceptes educatius.

La primera activitat serà demà dimarts al vespre, quan l’AMPA de l’IES Font del Ferro proposa una xerrada educativa sota el títol “Les xarxes socials i els adolescents”. Davant la creixent presència dels joves a les xarxes, un psicòleg donarà pautes i orientarà entorn a com usar aquestes eines socials, ja que cal tenir present tot un seguit de premisses i criteris a l’hora d’utilitzar aquestes xarxes. La xerrada es farà al Punt d’Informació a partir de 2/4 de 9 del vespre.

El relleu l’agafarà la xerrada per a pares i mares que tindrà lloc el 22 de gener a les 19.30 h a l’escola Les Ferreries. La trobada tractarà el tema del coaching familiar. La proposta és fer un DAFO, és a dir, s’analitzaran les dificultats, les amanaces, les fortaleses i les oportunitats de la nostra familia. Amb aquesta informació es valorarà l’educació rebuda i què s’enten per educar la nostra família. La xerrada és part del programa d’Escola de Pares i Mares de PLF.

Finalment el dissabte 25 de gener a la Biblioteca Enric Miralles es farà un taller de 3 hores que servirà per fer joguines tradicionals a partir de materials reciclats . Per assistir en aquest taller cal apuntar-se prèviament a la biblioteca. El taller, que començarà a 2/4 d’11 del matí, està adreçat a nens de 5 a 12 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics