URGENT

Detenen l’encarregat d’un supermercat de Lloret per vendre-hi droga

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut l’encarregat d’un supermercat per un suposat delicte de venda de droga. La detenció es va dur a terme en el marc d’un operatiu a la Plaça de la Creu de la Urbanització de la Creu d’aquesta localitat després de les queixes de diferents veïns de la zona que havien alertat sobre casos d’incivisme i consums d’estupefaents a la via pública.

Segons sembla des del mateix establiment, es venia la droga que després es consumia al carrer en aquesta zona. En total, es van localitzar entre 100 i 150 grams de substàncies estupefaents, a més d’una balança de precisió, un ganivet i un revòlver de detonació amb projectils de fogueig.

En l’operació va participar la secció canina de la Policia Local, de recent creació.

A banda de la detenció de l’encarregat de l’establiment comercial, els agents van identificar un total de 13 persones que es trobaven a la via pública, prop del supermercat. La majoria d’aquestes persones tenien antecedents segons fonts policials.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics