Detenen l’encarregat d’un supermercat de Lloret per vendre-hi droga

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut l’encarregat d’un supermercat per un suposat delicte de venda de droga. La detenció es va dur a terme en el marc d’un operatiu a la Plaça de la Creu de la Urbanització de la Creu d’aquesta localitat després de les queixes de diferents veïns de la zona que havien alertat sobre casos d’incivisme i consums d’estupefaents a la via pública.

Segons sembla des del mateix establiment, es venia la droga que després es consumia al carrer en aquesta zona. En total, es van localitzar entre 100 i 150 grams de substàncies estupefaents, a més d’una balança de precisió, un ganivet i un revòlver de detonació amb projectils de fogueig.

En l’operació va participar la secció canina de la Policia Local, de recent creació.

A banda de la detenció de l’encarregat de l’establiment comercial, els agents van identificar un total de 13 persones que es trobaven a la via pública, prop del supermercat. La majoria d’aquestes persones tenien antecedents segons fonts policials.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics