El sènior de bàsquet comença l’any amb victòria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

És la tercera de la temporada i esperona a l’equip en aquest inici d’any. El sènior es va imposar al Porqueres per 50 a 44 en el primer partit de l’any disputat al Palauet. La victòria, però no ajuda a escalar posicions a la classificació i l’equip continua 15è amb 3 victòries i 11 derrotes. La setmana que ve viatjarà a Calella per jugar contra el 12è classificat.

L’any també ha començat en positiu pel Sots 25. D’entrada per que ha tornat a guanyar i sense problemes al La Salle, per un claríssim 98 a 36. Però també està d’enhorabona, per que el líder, el Vilablareix ha ensopegat aquesta setmana, pel que els gironins i els palafollencs ocupen els dos primers llocs de la taula, empatats a victòries, pel que el Vilablareix és líder pel basquet average.

Un empat que es resoldrà la propera jornada quan el PLF viatjarà a la pista dels gironins en el duel de la categoria que resoldrà la pugna pel liderat.

 

El júnior també han tingut un inici d’any triomfal. L’equip, que és 7e a la classificació es va imposar al 3r classificat , l’Hostalric. El partit va finalitzar amb un 76 a 69 al marcador, 7 a munt pel PLF , que va aconseguir la seva 5a victòria de la temporada. La propera jornada jugaran a la pista del Cassa actuals 4ts classificats

El cadet femení, en canvi, ha començat amb derrota el 2014 per 38 a 46 a Llagostera. L’equip és 8e i la propera setmana buscaran una victòria a la pista del Banyoles

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics