Blanes estrena zones de càrrega i descàrrega al passeig de mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

A partir d’avui dimecres, l’Ajuntament de Blanes posarà en marxa, en període de proves, cinc noves zones reservades i senyalitzades per efectuar operacions de càrrega i descàrrega a diversos trams del tram Passeig de Mar, entre la plaça de Catalunya i la zona del Port.

Així es vol solucionar la problemàtica que provoquen en el trànsit els camions i vehicles de mercaderies que operen en aquesta zona sense cap àrea habilitada. Recordem que en aquesta zona hi ha molts bars, restaurants i botigues, que necessiten abastir-se amb regularitat.

Durant aquest període inicial de proves s’aniran comprovant quins són els resultats de cara a la possible introducció de modificacions en cas que sigui necessari. Es posa en marxa ara per tal que quan comenci la temporada turística aquestes zones de carrega i descarrega ja estiguin plenament consolidades.

 

Només podran utilizar aquestes cinc zones els camions, furgonetes i vehicles mixtos amb només dos seients. Tots ells hauran de disposar de l’autorització corresponent i estar adaptats per fer transport de mercaderies. També es permetrà als vehicles comercials i/o industrials visualment identificats que hagin de carregar o descarregar mercaderies relacionades amb la seva activitat.

Durant aquests darrers dies s’han efectuat els treballs de senyalització horitzontal i vertical. Paral•lelament, la Policia Local ha difós un full informatiu als veïns i als responsables d’establiments de la zona perquè comuniquessin la nova mesura als respectius proveïdors i clients que estan en disposició de poder utilitzar-les.

Les noves zones de càrrega i descàrrega del Passeig de Mar només funcionaran els dies laborables, de dilluns a divendres, restringit a un horari que va des de 8 a 11 del matí, i tan sols durant un espai de 15 minuts. Els vehicles que les utilitzin hauran de lluir en lloc visible un indicador horari en el qual es reflecteixi l’hora en que s’han començat a ocupar sense carregar o descarregar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics