El robatori d’una biga fa caure una nau industrial abandonada a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest passat cap de setmana es fa esfondrà part del sostre de l’antiga nau industrial que l’empresa Escolor tenia a peu de la NII prop de Mas Reixach.

Segons expliquen fonts policials, l’esfondrament podria ser causat per un robatori previ. Segons apunten les mateixes fonts, els lladres s’haurien endut part d’una biga metàl•lica que suportava part del pes del sostre, que acabaria caient.

Tot i això, l’esfondrament no ha causat danys personals, però si materials, tot i que la nau està abandonada i semi en runes, ja que des del seu abandonament, moltes persones han aprofitat per entrar a les instal•lacions i robar tota classe de materials metàl•lics, com ara els marcs de finestres i portes o el cablejat de la nau.

Aquest mal estat general també ha ajudat a l’esfondrament de part del sostre.

Davant la situació actual de les instal•lacions, la policia local ha acordonat la zona per prohibir-hi l’entrada ja que actualment accedir a aquestes runes és perillós.

L’empresa Escolor es dedicava al tintat tèxtil i va acabar tancant l’estiu del 2010. Des de llavors la nau ha quedat en desús i fins i tot els vehicles de l’empresa, també abandonats van quedar a l’abast dels lladres i brètols.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics