PLF discutirà demà el pressupost municipal i dues mocions de l’oposició

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Finalment demà divendres al vespre es farà el ple extraordinari de pressupostos, en el que el govern municipal presentarà la seva proposta.

De moment l’únic que s’ha conegut són algunes de les inversions que inclou el document, com la millora de la vialitat de 3 carrers del poble o la creació d’una zona esportiva i recreativa prop de les escoles.

També es sap que el pressupost proposat inclou obres que es van repetint d’altres exercicis, com són les urbanitzacions de la zona industrial d’En Puigverd (que pagaran les empreses) o les millores a Ciutat Jardí, finançades pels veïns.

Més enllà d’això caldrà veure si la caiguda dels ingressos procedents de la Generalitat afecten les primeres intencions del govern municipal.

El ple, que començarà a les 8 del vespre i serà emès en directe per aquesta emissora, té un ordre del dia de 6 punts. A banda del pressupost municipal també es tractarà l’inventari de béns del consistori i les retribucions de determinats llocs de treball. També es preveu començar el concurs públic per contractar l’empresa que farà la neteja viària al nostre municipi a partir d’ara.

La sessió també inclou 2 mocions presentades per l’oposició. La primera, presentada pel PP, vol crear una comissió per analitzar la situació econòmica i empresarial de PLF. Aquesta moció ja es va tractar, amb polèmica, en l’últim ple, quan es va acordar deixar-ho sobre la taula.

La segona moció és la que presenta ERC i Iniciativa per tal que PLF s’adhereixi a la convocatòria de la consulta per decidir el futur de Catalunya. El document vol demostrar la seva satisfacció per l’acord en la consulta i el compromís de l’Ajuntament de PLF per la seva realització.

En contra del que ha passat avui al parlament, el PSC ja ha anunciat que donarà llibertat de vot als seus regidors perquè demà votin segons la seva consciència i sense seguir cap disciplina de vot.

El ple començarà a les 8 del vespre i serà emès en directe per RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics