URGENT

El sots 25 de bàsquet guanya al Vilablareix i ja és líder en solitari

Compartiu aquesta història

 

Si en futbol, l’amateur és l’equip estrella de la temporada, en el club de bàsquet és el sots25 que està demostrant estar en plena forma.

De les 15 jornades jugades fins ara ha guanyat 13 partits, però compartia liderat amb el Vilablareix, que també s’ha mostrat intractable en el campionat. L’única manera de resoldre el liderat era esperar a la jornada en la que s’enfrontaven els dos equips. Això ha passat aquest dissabte passat a la pista dels gironins.

El partit ha estat molt igualat, però s’ha acabat decantant en favor dels palafollencs per un ajustat 69 a 73, 4 punts a munt pel sots 25, que ara ja és líder en solitari de la categoria, tot i que la part alta de la taula continua estant molt apretada. El proper partit serà al Palauet contra el Cassà que són 4ts a només 2 victòries que els palafollencs.

Qui no troba el camí de la victòria és el sènior que ha caigut al pista del Calella, 68 a 43. Així els locals són 15ns a la taula amb 3 victòries i la propera setmana jugaran a casa contra el Palafrugell que és 7è.

El junior ha perdut aquesta setmana només d’1 punt a la pista del Cassà, 70 a 69. L’equip és 7è i aquesta propera jornada jugarà a casa contra el Palafrugell, que és 6è amb una victòria més que el PLF.

Per últim el cadet femení ha caigut a la pista del Banyoles, 81 a 46. Les noies són ara penúltimes i aquest cap de setmana jugaran al Palauet contra l’últim classificat; el Castelló.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics