El pressupost de PLF creix un 0.85%

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Evolució del pressupost a PLF

Divendres el ple de PLF va aprovar, només amb el vot a favor del govern municipal, el pressupost de l’Ajuntament per aquest 2014.

El pressupost d’aquest any és de 15 milions 300 mil €, un 0.85% i 125 mil € més alt que el de l’any passat.

La principal despesa de l’Ajuntament serà la destinada al personal municipal amb 3 milions 400 mil €, una partida que es manté igual que l’any passat. La despesa corrent de béns i serveis serà la segona gran partida econòmica del 2014.

A l’altra banda de la balança, en els ingressos previstos, la majoria dels ingresso provindran de les taxes i preus públics per l’ús de diferents serveis, amb prop de 7 milions i 4 milions més provinents dels impostos directes com l’IBI, IAE o l’impost de vehicles.

Pel que fa a les inversions previstes en destaquen 2 que sobrepassen els 2 milions d’€ de pressupost. Són les urbanitzacions del sector industrial del Molí d’en Puigvert i la de les obres d’asfaltatge i de sistema elèctric de Ciutat Jardí. També es preveu la urbanització del sector 11 de PLF amb 670 mil € i la millora en l’asfaltatge i enllumenat en diferents carrers del municipi amb una partida de 300 mil €.

Pel que fa als projectes més concrets, destaquen la rehabilitació i climatització del teatre, la creació de la façana d’entrada a PLF, la nova gossera municipal, la creació d’una zona verda d’estacionament a St Lluís o la zona esportiva i recreativa als antics terrenys de l’institut. Acaba de repassar la llista d’inversions previstes, el regidor d’hisenda, el socialista Josep Ribas.

La proposta de pressupostos va rebre el suport dels dos partits que integren el govern, PSC i ICV-EUiA.

El portaveu dels ecosocialistes, Juan Andrés Osorio destaca que el govern central limita l’acció de govern, i afirma que el grup hi vota a favor per que ha pogut col•laborar activament en l’elaboració dels principals accions del govern.

El pressupost del 2014 preveu tancar l’any amb una reducció del deute viu de l’Ajuntament fins el 31.2% del seu pressupost ordinari, molt per sota del límit del 75% permès per llei

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics