URGENT

Sentència a favor de l’Ajuntament de Blanes per cobrar una subvenció pel camp de futbol

Compartiu aquesta història

 

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha emès una sentència que desestima el darrer recurs presentat pel Consell Català de l’Esport, que no volia atorgar una subvenció de 198 mil euros a l’Ajuntament de Blanes pel camp de futbol de Ca la Guidó. D’aquesta manera, es posa punt i final a un llarg procés judicial iniciat fa gairebé 8 anys.

Els fets es remunten al juliol de l’any 2006, quan el consistori va presentar una sol•licitud de subvenció de 198 mil euros al Consell Català de l’Esport per a les obres d’instal•lació de gespa artificial al camp de futbol de Ca la Guidó.

Posteriorment, l’octubre de l’any 2007, el consistori blanenc va rebre la resolució de la Generalitat que desestimava aquesta petició. El Consell Català de l’Esport va al•legar que l’Ajuntament no havia presentat tota la documentació necessària per obtenir-la.

Els Serveis Jurídics del consistori van demanar llavor una revisió de la resolució. Després que el govern català va tornar a desestimar la subvenció, el juliol de l’any 2008 l’Ajuntament de Blanes va decidir interposar un Recurs Contenciós Administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona.

Després d’una primera sentència favorable al consistori, el Consell Català de l’Esport va presentar recurs, que finalment s’ha resolt amb una nova sentència favorable al consistori blanenc.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, s’ha mostrat satisfet en conèixer la sentència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics