URGENT

S’obren les inscripcions per participar al Carnestoltes de PLF

Compartiu aquesta història

 

El proper 8 de març, coincidint amb el dia de la Dona Treballadora, es farà a PLF la Rua de Carnestoltes pels carrers de la nostra vila.

A PLF la rua l’organitza la Comissió de Reis i Carnestoltes amb la col•laboració de l’Ajuntament sense cap competició entre els participants. Així s’aconsegueix una festa de caràcter popular i lúdica, sempre una setmana després que a la resta de poblacions.

L’àrea de Cultura de PLF ha obert ja el període d’inscripcions per les comparses i carrosses que estiguin interessades en participar a la rua. Es pot formalitzar la inscripció a l’edifici MiD durant els matins o mitjançant correu electrònic a l’adreça cultura@palafolls.cat. Les places són limitades i el termini màxim és el proper 11 de febrer.

Com a gratificació, els participants a la Rua de PLF rebran 125€ sempre i quan segueixin uns requisits establerts per l’organització, com ara que les carrosses siguin d’uns 3 m. de llargada per 2 m. d’amplada. Pèr la seva banda les comparses sense carrossa podran rebre aquesta gratificació quan tinguin estil i una disfressa destacada així com un mínim de 40 persones.

Cal remarcar que per poder rebre la gratificació corresponent cal que els vestits o disfresses amb els quals es participa tinguin una mínima dignitat. La participació a la rua d’enguany estarà limitada a un màxim de 12 carrosses.

De fet es pot consultar reglament de participació a la plana web de l’Ajuntament: palafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics