Troben el gos robat de la protectora d’animals de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dijous a la tarda les responsables de l’Associació d’Amics dels Animals de PLF, van trobar-se un gran forat a la tanca que protegeix un dels patis en que estan els gossos a la gossera del Molí d’en Puigverd.

En aquella zona hi havia 3 gossos que van desaparèixer. Dels 3, 2 es va recuperar ràpidament. Un per que va tornar sol a la protectora i l’altre que estava a tocar del camp de vol. En canvi del tercer, un creuament de bòxer, va desaparèixer.

Les responsables de l’entitat van sospitar que en Bruno,. Que així es diu el gos, va ser víctima d’un robatori, pel que van iniciar una campanya de trobar-lo. A través de les xarxes socials, especialment Twitter i Facebook, però també amb cartells arreu dels municipis propers van alertar del robatori d’en Bruno.

Es dóna el cas que el gos està malalt i necessita medicació diària.

Ja sigui per la pressió feta a les xarxes, que no permetien que el gos sortís sense ser reconegut, o bé pel fet de saber de la seva malaltia, finalment diumenge es va localitzar en Bruno desorientat pels carrers de la urbanització de Mas Mora, entre Tordera i Blanes.

El gos es trobava en perfecte estat, net tot i la pluja de la nit de dissabte i sense gana, cosa que reforça les suposicions de les responsables de l’entitat protectora entorn al robatori d’en Bruno.

El gos ja descansa des de diumenge a la gossera municipal, que està a l’espera d’iniciar les seves obres d’ampliació que milloraran la seguretat de les instal•lacions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics