L’Escola d’Adults programa un curs d’iniciació al rus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les àrees d’Educació, Promoció Econòmica, Joventut, Cultura i Serveis Socials de l’Ajuntament han decidit organitzar conjuntament un curs d’introducció al rus.

Aquest curs, de 30 hores vol donar resposta a diferents perfils d’usuaris d’aquests serveis de l’Ajuntament, com ara persones que busquen feina, d’altres amb interès per aprendre nous idiomes o persones que treballen en el sector serveis i que el coneixement d’aquest idioma és cada cop més necessari.

No en va, el turisme rus va augmentant any rera any a la nostra zona i sobretot a la Costa Brava Sud. És per això que cada cop més existeix oferta formativa per introduir aquest idioma per poder atendre a aquest públic, ja que precisament una de les coses que més valoren els russos, és ser atesos en el seu idioma.

El curs a PLF, que s’impartirà en el marc de l’oferta formativa de l’Escola d’Adults municipal, serà de 30 hores i es farà dos dies a la setmana. Les classes seran d’una hora i mitja de durada cadascuna i segons les preferències dels inscrits i la predisposició del professorat es proposarà que aquestes classes siguin o bé dimarts i dijous o dilluns i dimecres. De fet el curs també s’orientarà segons les necessitats dels inscrits. Olga Samper, responsable de l’Escola d’Adults de PLF explica que si la majoria de participants necessita el rus per a tasques turístiques, el curs s’orientarà cap a aquest àmbit, però si el grup és heterogeni, es donarà un curs d’introducció general a aquest idioma.

L’inici del curs està previst a principis de març i s’allargaria fins a finals de maig, just quan s’inicia la part més forta de la temporada turística.

El preu del curs serà de 115,20 euros, però els empadronats a PLF pagaran 92€, ja que existeix una bonificació del 20%.

Les places, al tractar-se d’un curs d’iniciació, són limitades. De fet es necessita un mínim de 8 persones per poder ofertar-lo i, si finalment es pot dur a terme, com a màxim hi haurà 20 participants.

Els interessats poden formalitzar les inscripcions fins el 7 de febrer al MiD en horari de matins. També podeu trucar els matins al 937620611 per demanar més informació o sol•licitar la inscripció.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics