URGENT

El Maresme i la Selva són presents a Fitur

Compartiu aquesta història

 

L’oferta turística de la Costa del Maresme i de la Costa Brava Sud es presenta aquests dies a Fitur, la Fira de Turisme de Madrid.

L’any passat Catalunya va rebre un de cada quatre turistes estrangers que van decidir passar les seves vacances a l’Estat.

Més enllà de la ciutat de Barcelona, els altres punts forts de l’oferta turística catalana es centre a la nostra zona, sigui en l’oferta del Maresme, amb Sta. Susanna, Calella i Malgrat com a principals poblacions i també en la Selva amb Blanes i sobretot Lloret.

Totes aquestes poblacions participen de Fitur, una de les fires més importants del sector turístic a Europa. Hi són dins l’estand de Catalunya que aplega entitats i empreses del sector turístic català i on es presentaran productes i novetats de les nou marques turístiques existents al país, entre elles la Costa Brava o la Costa de Barcelona- Maresme.

A banda de l’oferta de sol i platja, l’Alt Maresme pot oferir diferents propostes de Turisme Familiar, esportiu, gastronòmic, així com una amplia oferta cultural i natural.

Fitur, que durarà fins diumenge, agrupa visitants professionals del sector turístic i també públic en general interessat en conèixer diferents destins de vacances.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics