Busquen un home de 36 anys desaparegut a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un ampli dispositiu de recerca a Lloret intenta localitzar un veí del municipi que porta dos dies desaparegut. Mossos d’Esquadra, Policia Local, Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Protecció Civil i Bombers rastregen penya-segats propers a la platja de Sa Caleta, després que ahir trobessin el cotxe del desaparegut en aquest punt de la localitat.

L’home, Francisco Puentes, va ser vist per darrer cop dilluns a les sis de la tarda. Llavors vestia texans de color blau, una dessuadora negra i una jaqueta fosca. El desaparegut mesura uns 1,75 metres, és de complexió forta i llueix dos tatuatges al braç esquerre.

El seu pare és qui en va denunciar la desaparició aquest dimarts a la tarda, moment en què es va engegar tot l’operatiu.

La darrera vegada que se’l va veure va ser dilluns, pels voltants de les sis de la tarda, al Comtat de Jaruco.

Un cop localitzat el cotxe del desaparegut prop de Sa Caleta el dispositiu va incorporar una embarcació de Salvament Marítim i la unitat subaquàtica dels mossos.

A banda els Bombers van fent passades per la zona del litoral amb helicòpter i, des de terra, els diferents equips pentinen corriols i camins amb l’ajuda de gossos ensinistrats per trobar l’home desaparegut aquesta setmana, de moment sense rastre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics