Reben càrrecs bancaris des de Taiwan després d’usar un caixer automàtic a Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Policia Local d’aquest municipi va rebre dilluns passat diferents denuncies de ciutadans que, després de fer servir un caixer automàtic de la població, havien vist en els seus comptes bancaris diferents operacions fetes des de Taiwan suposadament amb la seva targeta de crèdit o dèbit.

Segons informen fonts policials, totes aquestes persones havien fet servir el mateix caixer automàtic el matí anterior, motiu pel qual consideren que el caixer podria haver estat manipulat per tal de poder copiar les dades bancàries dels usuaris.

Tots els afectats van usar el caixer aquest diumenge, dia del mercat setmanal a Tordera, cosa que implica un augment de visitants al municipi.

Des del cos policial local han demanat “precaució” quan es faci ús dels caixers automàtics de les entitats bancàries i, sobretot, es recomana vigilar a l’hora d’introduir el codi pin de la targeta de crèdit o dèbit.

Les mateixes fonts han informat que “a dia d’avui, aquest fet ja ha quedat resolt i es pot treure diners amb tranquil•litat” dels caixers automàtics de la localitat. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les investigacions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics